Energetska obnova

Energetska obnova višestambenih zgrada

 

Nakon što je poduzet prvi korak i napravljen energetski pregled zgrade te je ustanovljeno koje su moguće mjere za energetske uštede vrijeme je da krenete u energetsku obnovu Vaše zgrade.

K-tim za Vas priprema projektnu dokumentaciju za energetsku obnovu višestambenih, nestambenih zgrada i obiteljskih kuća kako bi se postigla značajnija energetska učinkovitost i ostvarila što veća energetska ušteda. To se naročito odnosi na one kuće koje su izgrađene prije 1987. godine, budući da iste imaju minimalnu ili gotovo nikakvu toplinsku izolaciju. Iz tog razloga troši se do 70% energije, kako za grijanje i pripremu tople vode, tako i za hlađenje.

 

 

Što uključuje energetska obnova?Energetska obnova

Veliki gubici energije nastaju kroz neadekvatne i slabe izolacije zidova, krovova, stropova, podova i vanjske stolarije. Energetska obnova uključuje toplinsku zaštitu ovojnice (fasade) vanjsku stolariju, energetsko učinkoviti sustav grijanja, itd. Prave energetske mjere mogu značajno smanjiti potrošnju. Moguće je ostvariti uštedu i do 60%.

Naša misija je povećati energetsku učinkovitost Vašeg stambenog ili poslovnog objekta, smanjiti potrošnju energije i emisiju CO2.

K-tim Vam stoji na raspolaganju i pomaže Vam u prijavi projekta za bezpovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost čiji proces zahtjeva nekoliko nužnih koraka. Naime, Fond konstantno objavljuje javne natječaje putem kojih je moguće ostvariti od 40% - 80% bespovratnih sredstava za energetsku obnovu višestambene zgrade, a za projektnu dokumentaciju moguće je dobiti i 100%! Ne znate kako ostvariti ta sredstva? Zato smo mi tu da Vam pomognemo, kontaktirajte nas putem e-maila info@k-tim.hr ili na: 0911551404

Nemojte bespotrebno rasipati energiju i time povećavati svoje troškove! Smanjimo ih i učinimo Vaš život ugodnijim!

 
3 koraka dijeli Vas od obnove zgrade i energetskih ušteda:

Energetska-obnova

 

  1. Energetski pregled i izrada energetskog certifikata zgrade – moguće sufinanciranje od strane Fonda od 40-80%
  2. Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrade – moguće ostvariti 100% bespovratnih sredstava fonda
  3. Energetska obnova zgrade – moguće ostvariti od 40-80% bespovratnih sredstava (do 1.4 mil. kn)

Primjenom mjera povećanja energetske učinkovitosti moguće je čak peterostruko smanjiti potrošnju energenata! Sada je pravo vrijeme da uložite u prostor u kojem živite i počnete štedjeti!