O nama

K-tim je tvrtka koja se bavi inženjeringom i konzaltingom na području elektrotehnike, strojarstva, građevinarstva i arhitekture. Nudimo kompletna rješenja na području energetske učinkovitosti što uključuje upoznavanje s programima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, izradu cjelokupne projektne dokumentacije te prijavu na natječaje i javne pozive Fonda.

Cilj tvrtke je pružati pouzdanu i cjelovitu uslugu od faze ugovaranja do faze izvođenja radova što osigurava tim stručnih inženjera na pripadajućim područjima. Vodimo svoje klijente kroz investicije kako bi im osigurali najpovoljnija i najkvalitetnija rješenja. Surađujemo sa većim brojem vanjskih suradnika kako bi osigurali rješenja za svaki tehnički i financijski zadatak.

 

Energetski-pregled-zgradeUsluge pružamo na području cijele Hrvatske.
Zadovoljstvo naših klijenata je i naše najveće zadovoljstvo!

 

Vršimo energetske preglede i izrađujemo energetske certifikate za sve vrste nekretnina (kuće, stanove, zgrade, industrijske objekte), koji su nužni ukoliko prodajete / iznajmljujete ili želite energetski obnoviti Vašu nekretninu, pripremamo projektnu dokumentaciju za energetsku obnovu višestambenih, nestambenih zgrada i obiteljskih kuća kako bi se postigla značajnija energetska učinkovitost i ostvarila što veća energetska ušteda.

 

Naša misija je povećati energetsku učinkovitost Vašeg stambenog ili poslovnog objekta, smanjiti potrošnju energije koji će dovesti do smanjenja Vašh mjesečnih troškova i naposlijetku učiniti Vaše životne uvjete udobnijim i lijepšim!