Energetska obnova zgrade

Kako do energetske obnove zgrade uz subvencije?

Želite obnoviti fasadu, vanjsku stolariju ili krovište vaše višestambene zgrade? Za to možete ostvariti i bespovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Konzultanti i inženjeri iz K-tima dati će Vam pravovremene i točne informacije te Vas voditi kroz cijeli proces energetske obnove uz minimalne troškove. Krajnji cilj je da se u svom stanu osjećate ugodnije i bolje, a što je najbitnije da uštedite energiju, a time i novac na grijanju i hlađenju prostora u kojem boravite.

K-tim za Vas priprema kompletnu dokumentaciju i vodi Vas kroz proces energetske obnove zgrade. Ispunite kontakt formu ili pošaljite upit na info@k-tim.hr.

Koraci do energetske obnove zgrade:

  1. Kontaktirajte K-tim i zatražite besplatnu ponudu za energetski pregled i energetski certifikat zgrade. Za ovaj korak također je moguće ostvariti subvencije od 40% – 80%.
  2. Kontaktirajte K-timove inženjere i započnite proces izrade projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrade. Projektna dokumentacija sufinancira se u iznosu od 100% opravdanih troškova.
  3. Energetska obnova zgrade – stvarni radovi. Moguće sufinanciranje od 40% – 80% opravdanih troškova, maksimalno do 1.400.000 kuna.

Više o energetskoj obnovi možete pročitati i na stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.